Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

The key to our secret society


Seuraavat juhlat:

SANCTUM Eyes Wide Shut | 10.9.2022 | Turku

SANCTUM Eyes Wide Shut -teemajuhlissa sukelletaan syvälle ews:än mystiseen maailmaan elegantissa ympäristössä

Miesten pukukoodina on tumma puku, kauluspaita sekä solmio tai rusetti. Naisten pukukoodi: iltapuku, cocktail-mekko tai muu teemaan sopiva juhlava tai eroottisen sensuelli asu (esim. alusasu) . Juhlien aikana voi haluttaessa myös keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna. Lokaatio on Turun keskustan tuntumassa.

Huomioimme, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa. Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, joita puhuttelee eroottisen mystinen tunnelma sekä juhlapukeutuminen.

SANCTUM Fifty Shades of Grey | 22.10.2022 | Turku

Fifty Shades of Grey -teemajuhlissa astutaan BDSM-henkiseen viettelyksen pauloihin. Tilaisuus henkii eroottista glamouria kinky-twistillä. Juhlien tunnelmaa luovat muun muassa eroottiset teatteriesitykset, private room, piiskauspiste, upea juhlatila sekä kutkuttava juhlateema.

Miesten pukukoodina on tumma puku, kauluspaita sekä solmio tai rusetti. Naisten pukukoodi: iltapuku, cocktail-mekko tai muu teemaan sopiva eroottinen asu. Myös kinky-henkinen rekvisiitta kuten kaulapanta ja kahleet sopivat hyvin teemaan. Juhlien aikana voi haluttaessa keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna. Lokaatio on Turun keskustan tuntumassa.

Huomioimme, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa. Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, jotka nauttivat "kinkyllä maustetuista" teemajuhlista.

Lisätietoa saa sähköpostitse.

Haluatko mukaan? Toimi näin:

1) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat juhliin liittyvät oleelliset tiedot.


2) Lähetä viesti sähköpostitse sanctumball@gmail.com. Kerro siinä ainakin seuraavat asiat:


- olisitko tulossa mukaan yksin miehenä, yksin naisena, pariskuntana vai isomassa porukassa


- *nimimerkki ja ikä sekä liitä mukaan valokuva, jossa pidät kädessäsi paperia, johon on kirjoitettu tämän päivän päivämäärä. Valokuvassa riittää, että kasvot näkyvät nenästä alaspäin. Oleellista on, että voimme todentaa hakemuksen olevan aito.


- kerro miksi haluat mukaan


Pyrimme painottamaan sitä, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa.


*Tiedot ovat vain ylläpitäjille aitouden ja täysi-ikäisyyden varmistamista varten. Näin feikki-profiilit ja mahdolliset häirikkötapaukset saadaan suodatettua jo alkuvaiheessa pois. SANCTUM ei jaa mitään tietoja kolmansille osapuolille. IKINÄ.