Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

The Key to our Secret Society.


Seuraavat juhlat:

SANCTUM Ladies Night | 9.12.2023 | Naantali

Ladies Night avaa ovet naisten seksuaaliseen itsetutkiskeluun ja elämykselliseen illanviettoon. Ilta on suunniteltu täysin naisten nautintoja ajatellen. Juhliin voi saapua ihan vain katselemaan ja nauttimaan tunnelmasta sekä tutustumaan ja ystävystymään uusiin ladyihin. Luonnollisesti tutustumista voi jatkaa myös rohkealla ja eroottisella linjalla, osapuolten näin halutessa. Tapahtuma on siis rajattu vain ja ainoastaan (vulvallisille) naisille - sorry guys.

Poikkeuksena illan aikana naisia hemmottelee muutama "eunukki-miespalvelija", jotka muun muassa hierovat ladyjen jalkoja sekä hartioita. Mitään seksuaalisia nautintoja miespalvelijoille itselleen ei suoda. Sensuelleja aisteja kutkutellaan idyllisen hotellin kaksikerroksisessa 120m2 sviitissä, jossa on myös kolme makuuhuonetta ja yksi Dark Room hauskanpitoa varten. Illan ohjelmaan kuuluu naisten aistillisia viettejä stimuloivat kuumat ohjelmanumerot.

Pukeutumiskoodina illan teemaan sopiva sensuelli alusasu tai cocktailasu (mikä tarkoittaa esim. "pikkumustaa" tai muuta juhlavaa pukeutumista). Naamiomaski kuuluu perinteen mukaisesti asuun. Juhlat alkavat klo 19 ja valomerkki tulee klo 01.00. Juhlaperinteen mukaisesti tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna.

Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille naisille, jotka nauttivat idyllisestä ympäristöstä ja aistikkaasta latauksesta. Juhlissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!

SANCTUM New Year's Eve Masquerade Ball | 31.12.2023 | Turku

Uudenvuoden juhlissa illan kulkua siivittävät kuumat esitykset, jotka tarjoavat viihdykettä ja silmäruokaa pitkin iltaa, lumoava juhlatila sekä loppuillan disco. Tilaisuus henkii aistikasta latausta, juhlapukeutumista sekä rentoa tyylikkyyttä. Vuodenvaihteen kunniaksi luvassa on vielä hieman "ekstrakirsikkaa kakun päälle".

Tilasta löytyy myös suuri varusteltu Dark Room hauskanpitoa varten. Huone on vieraiden vapaassa käytössä läpi illan.

Miesten pukukoodina on tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodi: Eroottinen asu (esim. alusasu) tai cocktailasu (mikä tarkoittaa esim. "pikkumustaa" tai muuta juhlavaa pukeutumista). Juhlien aikana voi haluttaessa myös keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 1.30. Tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna. Lokaatio sijatsee Turun ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. Lähimmät hotellit ovat: Omenahotelli Humalistonkatu, Scandic Atrium, Hotel Harriet sekä Park Hotel.

Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, jotka nauttivat "hedonismilla maustetuista" teemajuhlista sekä juhlapukeutumisesta.

Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!.

SANCTUM Eyes Wide Shut | 10.2.2024 | Turku

SANCTUM Eyes Wide Shut -teemajuhlissa sukelletaan syvälle ews:än mystiseen maailmaan elegantissa ympäristössä. Illan kulkua siivittävät kuumat teatraaliset esitykset, jotka intiimissä juhlatilassa voi nähdä, kokea, kuulla ja tuntea kaikilla aisteilla.

Upeasta juhlatilasta löytyy myös kaksi "private roomia", jotka ovat pienet tilat, joissa voi halutessa piipahtaa, mikäli haluaa pienen yksityisen hetken muiden silmiltä piilossa.

Miesten pukukoodina on tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodi: Illan teemaan sopiva eroottinen asu (esim. alusasu) tai cocktailasu (mikä tarkoittaa esim. "pikkumustaa" tai muuta juhlavaa pukeutumista). Juhlien aikana voi haluttaessa myös keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin. Musta hupullinen viitta sopii myös hyvin teemaan. Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Juhlaperinteen mukaisesti tarkka sijainti ja sisäänpääsyn tunnussana toimitetaan juhlapäivän aamuna. Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, joita puhuttelee eroottisen mystinen tunnelma sekä juhlapukeutuminen.

Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!

Haluatko mukaan? Toimi näin:

1) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat juhliin liittyvät oleelliset tiedot.


2) Lähetä viesti sähköpostitse sanctumball@gmail.com. Kerro siinä ainakin seuraavat asiat:


- olisitko tulossa mukaan yksin miehenä, yksin naisena, pariskuntana vai isomassa porukassa


- *nimimerkki ja ikä sekä liitä mukaan valokuva, jossa pidät kädessäsi paperia, johon on kirjoitettu tämän päivän päivämäärä. Valokuvassa riittää, että kasvot näkyvät nenästä alaspäin. Oleellista on, että voimme todentaa viestin olevan aito.


- kerro miksi haluat mukaan


Pyrimme painottamaan sitä, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa.


Kokemusta ei voi luoda. Se pitää kokea.


*Tiedot ovat vain ylläpitäjille aitouden ja täysi-ikäisyyden varmistamista varten. Näin feikki-profiilit ja mahdolliset häirikkötapaukset saadaan suodatettua jo alkuvaiheessa pois. SANCTUM ei jaa mitään tietoja kolmansille osapuolille. IKINÄ.