Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

Exclusive black-tie erotic Masquerades


SANCTUM-juhlien aistillinen tunnelma rakentuu fantasiasta ja eroottisesta, interaktiivisesta teatterista. Juhlissa yhdistyy glamour, viettelys ja hyvä käyttäytyminen. Lähtökohtaisesti juhlat eivät ole swingers, gangbang tai kinky -juhlia, vaan ytimessä on juhlateema, esim. "Eyes Wide Shut", joka määrittää illan tunnelman. Juhlat sopivat henkilöille, jotka arvostavat arvokkaan eleganttia ympäristöä, johon yhdistyy mystinen ja eroottinen lataus. Moni vieraista vain virittäytyy juhlissa eroottiseen tunnelmaan, missään nimessä juhlissa ei siis tarvitse harrastaa seksiä.


Juhliin osallistuakseen on oltava täysi-ikäinen. Jokaisessa juhlassamme on osallistujille kiintiö, joten vierasmäärä on rajattu. Vaikka et seuraaviin juhliin mahtuisikaan, voit päästä jonotuslistalle tai viimeistään seuraaviin juhliin. Jokaiseen juhlaan pääsee myös ensikertalaisia. Painotamme samanhenkisten ihmisten yhteen tuomista sekä tasapainoa ikä- ja sukupuolijakaumassa


Turvallisempi tila

SANCTUM-juhlissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Meille turvallisempi tila tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumassa ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta. Tavoitteenamme on saada jokainen kokemaan olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi. Turvallisemman tilan ylläpitäminen on kaikkien osallisten vastuulla. Näin rakennetaan kollektiivisesti yhdenvertainen ja kunnioittava ympäristö.


Mitä juhlissa tapahtuu?

Juhlissa voi ihan vaan katsella esityksiä ja nauttia aistikkaasta tunnelmasta sekä juhlateemasta, tutustua muihin samanhenkisiin aikuisiin, tai tehdä intiimimpää interaktiota, mikäli yksimielisyydestä on selkeä yhteisymmärrys. Jälkimmäinen on mahdollista kahdestaan oman kumppanin kanssa, parinvaihtona, isommassa ryhmässä jne. Korostamme tässä yhteydessä vielä, että osallistumispakkoa ei missään tapauksessa ole mihinkään aktiin tai vähäpukeisuuteen, vaan kaikki perustuu täysin omaan tahtoon ja yksimielisyyteen. Jos lähestyy toista, on siis AINA pyydettävä selkeästi lupa. Kieltäytymistä ei tarvitse perustella.


Osallistumismaksu

Juhlapaikasta ja illan ohjelmasta riippuen osallistumismaksu vaihtelee. Tapahtuman ympäristöön nähden hinta on kuitenkin kohtuullinen (puhutaan kaksinumeroisesta summasta). Mikäli osallistumisesi estyy, on asiasta ilmoitettava viipymättä SANCTUM:ille sähköpostitse (sanctumball@gmail.com). Jos illanvietto keskeytyy sopimattoman käytöksen johdosta, ei osallistumismaksua palauteta.


Salassapito

Ilta on yksityinen ja kaikki osallistuvat iltaan anonyymisti naamiaismaskia käyttäen. Juhlaan osallistuvien anonymiteettia vaalitaan, eikä ulkopuolisille kerrota ketkä ovat juhlissa olleet. Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. SANCTUM:in ennalta valittu edustaja voi juhlissa kuvia ottaa, mutta ainoastaan sellaisia tilannekuvia, joista ei kukaan osallistujista ole tunnistettavissa.


Käytös

Kultainen sääntö SANCTUM-juhlissa on herrasmiesmäinen käytös. Kaikkia jäseniä ja vieraita vaaditaan käyttäytymään kunnolla ja kohtelemaan jokaista arvokkaasti ja kunnioittavasti. Hyvä käytös tulee olla luonnollinen osa kaikkien iltaa. Mukana on aina myös uusia ihmisiä, joten huomioimme kaikkien viihtyvyyden. Juhlissa on mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja kaikkien osapuolten niin itse halutessa, myös tehdä lähempää tuttavuutta. Juhlien järjestäjä ei tarjoa osallistujille talon puolesta seksiseuraa.


Saapuminen

Juhlapaikka on vaihtuva. Saat juhlapäivän aamuna tarkan osoitetiedon. Kaupunki ilmoitetaan jo aiemmin.


Pukeutuminen

Miesten pukukoodina tumma puku, kauluspaita sekä solmio tai rusetti. Naisten pukukoodi: iltapuku (voi olla minkä mittainen tahansa), cocktail-mekko, housupuku tai muu juhlava asu. Myös vähäpukeisempi sensuelli alusasu sopii hyvin. Juhlien aikana voi haluttaessa keventää vaatetusta. Naamiot kasvoilla ovat pakollisia jo saapuessa ja juhlaetikettiä mukaillen pidetään naamiot koko illan. Pukeutumiskoodi on ehdoton vaatimus sisäänpääsylle.


Nautintoaineet

Alkoholinkäytön tulee ehdottomasti olla jokaisella itsellään hallussa. SANCTUM-juhlien henkeen ei kuuluu voimakas humaltuminen. Huumausaineiden käyttö on juhlissa ehdottomasti kielletty


Ohjelma

Illan kulku määräytyy teeman mukaisesti ja tarkemmat ohjeistukset annetaan osallistujille ennen juhlaa. "Tanssisalissa" on mahdollisuus tanssia tapahtuman hengessä. Illan teeman mukaiseen ohjelmanumeroon voi halutessaan hakea vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoiselta odotetaan vähäpukeisuutta tai alastomuutta. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua yksin tai yhdessä kumppanin kanssa sukupuolesta riippumatta.


Tavaroiden säilytys ja löytötavarat

Jätä arvotavarat ja ylimääräiset tavarat kotiin. Juhlissa naulakkoon jätettävät tavarat jätetään sinne omalla vastuulla. Lukollisia säilytystiloja ei ole tarjolla. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostilla juhlien jälkeen. Lähetämme juhliin unohtamasi tavaran 2 viikon sisällä postiennakolla, jolloin sinun tarvitsee maksaa lähetyskulut, kun noudat paketin.