Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

Exclusive black-tie erotic Masquerades


SANCTUM-juhlien aistillinen tunnelma rakentuu eroottisista teatteriesityksistä, elegantista juhlatilasta sekä samanhenkisen juhlakansan virittämästä ilmapiiristä. Illan ytimessä on juhlateema, esim. "Eyes Wide Shut", "Fifty Shades of Grey" tai "Playboy Mansion". Juhlissa yhdistyy glamour, viettelys ja hyvä käyttäytyminen. Juhlat sopivat henkilöille, jotka arvostavat arvokkaan eleganttia ympäristöä, johon yhdistyy mystinen ja eroottinen lataus.


Vastapainoksi "Black tie Masquearde" -juhlille järjestetään myös rentoja " SANCTUM spin-off" -bileitä, joissa koko ilta on kaikin tavoin rennon letkeä.


Juhliin osallistuakseen on oltava täysi-ikäinen. Painotamme tasapainoa ikä- ja sukupuolijakaumassa.


Turvallisempi tila

SANCTUM-juhlissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Meille turvallisempi tila tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumassa ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta. Tavoitteenamme on saada jokainen kokemaan olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi. Turvallisemman tilan ylläpitäminen on kaikkien osallisten vastuulla. Näin rakennetaan kollektiivisesti yhdenvertainen ja kunnioittava ympäristö.


Mitä juhlissa tapahtuu?

Juhlissa voi ihan vaan katsella esityksiä ja nauttia aistikkaasta tunnelmasta sekä juhlateemasta, tutustua muihin samanhenkisiin aikuisiin tai tehdä lähempää tuttavuutta. Osallistumispakkoa ei missään tapauksessa ole mihinkään vähäpukeisuuteen tai toimintaan. Tilasta riippuen voi private roomissa piipahtaa, mikäli haluaa pienen yksityisen hetken muiden silmiltä piilossa.


Osallistumismaksu

Juhlapaikasta, illan ohjelmasta ja tarjoilusta riippuen osallistumismaksu vaihtelee 30-85 euron välillä. Jos illanvietto keskeytyy oman sopimattoman käytöksen johdosta, ei osallistumismaksua palauteta.


Salassapito

Ilta on yksityinen ja kaikki osallistuvat iltaan anonyymisti. Juhlaan osallistuvien anonymiteettia vaalitaan, eikä ulkopuolisille kerrota ketkä ovat juhlissa olleet. Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. SANCTUM:in ennalta valittu edustaja voi juhlissa kuvia ottaa, mutta ainoastaan sellaisia tilannekuvia, joista ei kukaan osallistujista ole tunnistettavissa.


Saapuminen

Juhlapaikka on vaihtuva. Saat juhlapäivän aamuna tarkan osoitetiedon. Kaupunki ilmoitetaan jo aiemmin.


Pukeutuminen

"Black tie Masquerade" -juhlissa miesten pukukoodina on tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodi: Illan teemaan sopiva eroottinen asu (esim. alusasu) tai cocktailasu (mikä tarkoittaa esim. "pikkumustaa" tai muuta juhlavaa pukeutumista). Juhlien aikana voi haluttaessa myös keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.


Rennoissa "spinoff" -juhlissa pukukoodi on vapaampi, teemaan soveltuva asu.


Nautintoaineet

Alkoholinkäytön tulee ehdottomasti olla jokaisella itsellään hallussa. SANCTUM-juhlien henkeen ei kuuluu voimakas humaltuminen. Huumausaineiden käyttö on juhlissa ehdottomasti kielletty


Tavaroiden säilytys ja löytötavarat

Juhlissa naulakkoon jätettävät tavarat jätetään sinne omalla vastuulla. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostilla juhlien jälkeen. Tilan mahdollisista lukittavista kaapeista mainitaan erikseen. Lähetämme juhliin unohtamasi tavaran 2 viikon sisällä postiennakolla, jolloin sinun tarvitsee maksaa lähetyskulut, kun noudat paketin.