Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

Usein kysyttyjä kysymyksiä


Q: Mitä juhlissa tapahtuu?

A: Jokainen juhla on erilainen kokemus. Juhlissa voi ihan vaan katsella teatraalisia esityksiä ja nauttia aistikkaasta tunnelmasta sekä juhlateemasta, tutustua muihin samanhenkisiin aikuisiin, tai tehdä intiimimpää interaktiota, mikäli yksimielisyydestä on selkeä yhteisymmärrys. Jälkimmäinen on mahdollista kahdestaan oman kumppanin kanssa, parinvaihtona, isommassa ryhmässä jne. Korostamme tässä yhteydessä vielä, että osallistumispakkoa ei missään tapauksessa ole mihinkään aktiin tai vähäpukeisuuteen, vaan kaikki perustuu täysin omaan tahtoon ja yksimielisyyteen.


Q: Saako juhlissa harrastaa seksiä?

A: Kyllä, mikäli siihen on kaikkien osapuolten osalta täysin selkeä yhteisymmärrys ja lupa. Mikäli kemiat eivät kohtaa, tulee vastaus: "ei kiitos" osata ottaa asiallisesti vastaan. Lisäksi juhlissa on täysin ok vain katsella. Moni juhlavieraista osallistuvatkin sillä ajatuksella, että juhlien aikana vain virittäydytään eroottiseen tunnelmaan.


Q: Mikä on juhlavieraiden ikärakenne?

A: Kaikkien vieraiden tulee luonnollisesti olla vähintään täysi-ikäisiä. Ikärakenne on noin 25-55 v.


Q: Mikä on teidän suhtautuminen huumausaineiden käyttöön?

A: Yksiselitteisen kielteinen. Laittomien päihteiden käyttö on juhlissa ehdottomasti kielletty.


Q: Saako juhlissa harrastaa "tyttöjen välistä kivaa"?

A: Kyllä saa, mikäli yksimielisyydestä on yhteisymmärrys.


Q: Voiko juhliin osallistua yksin naisena?

A: Kyllä voi.


Q: Onko kyseessä parinvaihtojuhlat?

A: Lähtökohtaisesti SANCTUM-tapahtumat eivät ole swingers-juhlia, vaikka seksuaalinen kanssakäyminen toisen pariskunnan kanssa mahdollista onkin, mikäli siihen on selkeä suostumus ja yhteisymmärrys. Luonnehdimme sen sijaan, että juhlien ytimessä on juhlateema (esim. Eyes Wide Shut), jonka myötä voi virittäytyä aistikkaaseen tunnelmaan. Juhlat soveltuvat siis erinomaisesti myös monogamia -suhdetta noudattaville pariskunnille, jotka etsivät sensuellia yhteistä kokemusta.


Q: Onko talon puolesta tarjolla ehkäisyvälineitä?

A: Talon puolesta on hankittu pieni määrä standardikokoisia kondomeja sekä liukuvoiteita. Mutta koska "one size doesn't fit all", suosittelemme lähtökohtaisesti tuomaan mukanaan omat tarvikkeet, kuten kondomit, liukuvoiteet sekä genitaalisuojiat naisten suuseksiin.